Tammi Jonas har tidligere været en hengiven vegetar, men ændrede sin livsstil fuldstændig, da hun var gravid med sit tredje barn. Her testede hun at spise en burger lavet af rigtig kød for første gang i årtier – og har lige siden elsket kød.
Nu spiser 49-årige Tammi mere kød en nogensinde før – og har også en stor svinefarm, skriver Unilad.
For flere år siden læste Tammi Jonas en bog om behandlingen af dyr på gårde, før de slagtes – og valgte derfor at blive vegetar.
”En burger ville gøre underværker”
Tammi bor i Australien med sine tre børn, og har holdt sig fra kød i flere år – indtil sin seneste graviditet.
– Jeg var på arbejde en dag og tænkte: “En burger ville gøre underværker”. Herefter gik jeg tilbage til at spise rødt kød, som oksekød og lam, en gang om ugen under graviditeten – men der gik endnu et par år, før jeg begyndte at spise svinekød og fjerkræ, siger hun til 10 Daily.
– Jeg har aldrig følt, at det var umoralsk at tage et dyreliv for mad, jeg har altid accepteret min plads i fødekæden. Men jeg følte, at det var forkert at behandle dyr så grusomt, ikke at lade dem trække vejret i frisk luft eller holde dem indespærret i et skur, siger Tammi.
Fokus på dyrevelfærd
Tammis kødspisning tog hurtigt fart – og samen med sin mand Stuart begyndte hun at se på mulighederne for at drive landbrug og dyreopdræt – med fokus på at behandle dyrene på en god og etisk korrekt måde.
– Nogle trækker grænser ved slagtning og hævder, at det er forfærdeligt. Jeg er ikke enig, og mener ikke, at det er uetisk at dræbe et dyr til mad – så længe det har haft et godt og værdigt liv, siger Tammi til Daily Mail.
Sammen med sin mand har Tammi nu drevet familiens gård i otte år – og nu spiser den tidligere vegetar mere kød end nogensinde før.
Hvad synes du om det her? Del artiklen videre for at fortælle, hvad du synes!