Er der noget mere lækkert end chokolade? Man føler virkelig, at man forkæler sig selv, når man åbner et stykke chokolade.
Chokolade er også så perfekt, fordi der er så mange måder at nyde chokolade på.
Men et spørgsmål, der altid deler chokoladeelskere, er, hvordan man opbevarer chokoladen.
Her nedenfor finder vi svaret.
Er du en af dem, der lægger din yndlingschokolade i køleskabet med det samme, når du kommer hjem fra supermarkedet?
Eller er du en af dem, der ikke tænker videre over det og bare lægger din weekend-chokolade i køkkenskabet?
Fundamental fejl
Cadbury, den enorme britiske chokoladeproducent, har nu sat en stopper for den debat.
Ifølge dem begår mange den “grundlæggende fejl” at lægge chokolade i køleskabet, skriver The Mirror.
Chokoladen skal altså opbevares i køkkenskabet, hvor det er mørkt, tørt og køligt.
Køligt – ikke koldt
Pointen er altså, at chokoladen skal nydes, mens det stadig er lidt blødt, selvom mange af os nok er vant til, at chokoladen er køleskabs-hård.
Cadbury mener, at det er bedre for smagens skyld at holde chokoladen kølig frem for kold.
Det er også vigtigt, at der ikke kommer sollys ind til den lækre chokolade.
Hvordan opbevarer du din chokolade? Tryk på DEL-knappen for at give din mening til kende!